ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να μη ζήσουμε τα χειρότερα από την επισφάλεια της οδικής γέφυρας που μετρά 60 χρόνια ζωής, η Περιφέρεια Ηπείρου, όπως δήλωσε στον «Τ» ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης στο περασμένο φύλλο, ανήρτησε πινακίδα ένθεν κακείθεν σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η διέλευση φορτηγών με φορτίο έως 30 τόνους.
Όμως, όπως άλλωστε επιβεβαιώνεται και από την καθημερινή κυκλοφορία, οι πινακίδες είναι μόνο για τους τύπους διότι παραβιάζονται κατ’ εξακολούθηση. Δεν χρειάστηκε να σταθούμε πολύ ώρα όταν είδαμε να διέρχεται ένα ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου και αψευδής μάρτυρας είναι η φωτογραφία που παρουσιάζουμε. Δεν είναι βέβαια το μοναδικό. Με σκοπό να αποφεύγουν και την πληρωμή διοδίων πολλά είναι τα φορτηγά με φορτία άνω των 30 τόνων που επιλέγουν την περιφερειακή οδό Άρτας και ως εκ τούτου την οδική γέφυρα ως μοναδική είσοδο και έξοδο της πόλης για την διέλευσή τους.
«Κουρασμένη» την χαρακτήρισε ο κ. Καχριμάνης, αλλά και ανασφαλέστατη θα προσθέταμε εμείς από τη στιγμή μάλιστα που δεν έγινε έλεγχος της στατικής της επάρκειας για να επανακριθεί η φέρουσα ικανότητά της. Μήπως να αποφασιστεί κάτι τέτοιο «εδώ και τώρα» ώστε να μη βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ