Την παράσταση «Συνέβη… και του χρόνου» σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Κατσαούνου, ανέβασε επί σκηνής στην αίθουσα «Διώνη» η θεατρική ομάδα Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας «Υπόθεσις 19».
Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Η Ένωση μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας που παρουσίασαν αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η πέρα από κάθε προσδοκία προσέλευση των θεατών, οι οποίοι καθημερινά γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα, καθώς και το ένθερμο χειροκρότημά τους, αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειάς τους. Τα εγκάρδια και συγκινητικά σχόλια που επακολούθησαν, μας δίνουν δύναμη και κίνητρο για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας, με απώτερο σκοπό τη συμβολή μας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη και τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Νίκο Λιόντο, αλλά και την ΑΔΑΕ ΟΤΑ για την συνδιοργάνωση της παράστασης και την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και για την παραχώρηση της αίθουσας. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς, διότι με τη συμμετοχή, την στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση των παραστάσεων και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον».
Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Αναστασία Μπότσαρη, Βασίλης Χαλκιάς, Γεώργιος Καρέζος, Καλλιόπη Νάτσιου, Μαριάνθη Σακαγιάννη, Ιωάννης Φελέκης. Σκηνικά: Χρήστος Παππάς, Σωτήρης Γούσιας. Έντυπο υλικό: Χρήστος Παππάς, Art Copy (Γεώργιος Βαρούχος). Τρέιλερ: Γεώργιος Παπαβασιλείου. Φωτογραφία: Nick Fleggas photography. Ήχος – Φως: Γεώργιος Καραντζιάς. Επιμέλεια μουσικής: Χρήστος Αθανασίου. Υποβολέας: Κωνσταντίνα Σγώρα. Κομμώσεις: Νικολέτα Χήρα. Μακιγιάζ: Βάσω Τζίμα, Ελένη Κολιού.
Το κείμενο υπογράφουν ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας Δημήτριος Αποτόρης και ο γενικός γραμματέας Σωτήριος Σγώρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ