«Η ΔΩΔΩΝΗ συμμετείχε στη FOOD EXPO 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από 18 έως 20 Μαρτίου, στο Athens Metropolitan Expo», αναφέρει σε ανακοίνωση Τύπου η εν λόγω γαλακτοβιομηχανία.
«Φέτος οι επισκέπτες της έκθεσης – προστίθεται – είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα Σνακ Φέτας, ψημένα στο φούρνο, με 100% Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ, ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας που λανσαρίστηκε πρόσφατα στην ελληνική αγορά και παρασκευάζεται από εξαίρετης ποιότητας αγνές πρώτες ύλες. Επιπλέον, η εταιρεία παρουσίασε και το Σνακ με 100% Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ, ένα προϊόν το οποίο, προς το παρόν, προορίζεται για αγορές του εξωτερικού. Παράλληλα, και με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας, στελέχη της ΔΩΔΩΝΗ ήρθαν σε επαφή τόσο με διανομείς όσο και με μεγάλους retailers από το εξωτερικό.
Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και πέντε ηπείρους και με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία κατέχει μία διαρκώς αναπτυσσόμενη παρουσία σε διεθνές επίπεδο, με τις εξαγωγές να καταλαμβάνουν το 50% του συνολικού κύκλου εργασιών της, έχοντας σημειώσει αύξηση 45% την τελευταία τετραετία».
Ο Βασίλης Βροχίδης, διευθυντής εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετείχαμε και αυτή τη χρονιά στη FOOD EXPO. Φέτος, είχαμε παρουσία με τα νέα Σνακ Φέτας ψημένα με 100% Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ, ένα προϊόν το οποίο έχει ήδη κατακτήσει το δικό του κοινό, καθώς ξεχωρίζει για τους μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων που περιλαμβάνει.
Η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί περήφανο πρεσβευτή της ελληνικής γεύσης και διατροφής και ταυτόχρονα είναι μία από τις μεγαλύτερες και αναπτυγμένες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι που πρεσβεύουμε την ελληνική αριστεία διεθνώς εδώ και 60 χρόνια και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και μεράκι να δημιουργούμε προϊόντα που χαρίζουν μια γεύση από Ελλάδα και στο εξωτερικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ