ΜΕΣΩ ΚΟΕ (Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις) πρόκειται να αποζημιωθούν οι αγρότες των οποίων το προϊόν (και στη Άρτα) επλήγη από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Στην ανακοίνωσή του το υποκατάστημα ΕΛΓΑ Ιωαννίνων, προϊστάμενος του οποίου είναι ο Γιάννης Παπαγιάννης (φωτο) από την Άρτα, κάνει γνωστό ότι μέτρα υπέρ παραγωγών της χώρας λαμβάνονται για γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις που ζημιώθηκαν από θεομηνίες όπως ανεμοστρόβιλοι, κατολισ- θήσεις, πλημμύρες και δυσμενείς καιρικές συνθήκες όπως ανεμοθύελλες, υπερβολικές βροχοπτώσεις. Όσον αφορά το νομό μας ζημιές προκλήθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση σε χωριά του Δήμου Νικ. Σκουφά, επομένως εντάσσονται στο μέτρο της ενίσχυσης.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η έναρξη προθεσμίας για την υποβολή των αιτήσεων χορήγησης ενίσχυσης ορίζεται η 3η Απριλίου, ημέρα Δευτέρα, και λήξη η 2α Μαΐου, ημέρα Τρίτη. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά από τους εξουσιοδοτημένους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, απ’ όπου οι παραγωγοί μπορούν να λαμβάνουν ενημέρωση. Σπεύσατε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ