ΤΟΧΕΙ με την αυτοδιοίκηση ο φίλος και συνεργάτης μας Φώτης Χαχούλης (φωτο), δικηγόρος, ο οποίος κατά το παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κεντρ. Τζουμέρκων επί δημαρχίας του αείμνηστου δημάρχου Μαρίνου Γαρνέλη.
Φαίνεται άλλωστε και από την αρθογραφία του μέσω του «Τ». Παρά το γεγονός ότι για ένα διάστημα έπαψε να δίνει τη μάχη μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο, συνεχίζει να μετέχει ενεργά στα κοινά του Δήμου πότε με σχολιασμό, πότε με κριτική, κυρίως ωστόσο μέσω διατύπωσης συγκεκριμένων προτάσεων για Τζουμέρκα περήφανα και δυνατά.
Ο Φώτης όμως φαίνεται ότι είναι σαν την… Ελλάδα. «Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά…». Διότι βλέπουμε πως τόχει πάρει απόφαση να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον εν λόγω Δήμο κινούμενος δραστήρια για την συγκρότηση ψηφοδελτίου. Κι απ’ ότι οι πληροφορίες μας αναφέρουν συναντά την αποδοχή ανεξάρτητα από τις κομματικές τοποθετήσεις των συνδημοτών του. Και θα συμπληρώσουμε τον στίχο «Δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά»… και αλλού στο ίδιο ποίημα «ας κοιτάξουμε τώρα μπροστά»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ