ΔΕΝ κατατέθηκε τελικά την περασμένη Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία για τα επαγγελματικά δικαιώματα των φοιτητών των γεωπονικών Τμημάτων που βρίσκονται εκτός, μεταξύ των οποίων και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με έδρα την Άρτα, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία που μετέφερε ο «Τ» στο προηγούμενο φύλλο στο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ.
Όπως διαβάζουμε στο site esos που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα εκπαίδευσης πρόθεση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Γεωργαντά ήταν να ψηφιστεί η τροπολογία τη μέρα αυτή στο νομοσχέδιο για τον ΕΛΓΟ (Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό) – ΔΗΜΗΤΡΑ, όμως τελικά το σχέδιο απεστάλη από τον ίδιο στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και βρίσκεται υπό επεξεργασία. Επικαλούμενο ανώτατη πηγή του γραφείου της υπουργού με την οποία συνομίλησε, το esos αναφέρει ότι «η Νίκη Κεραμέως δεν διαφωνεί με την τροπολογία αλλά πριν αυτή κατατεθεί χρειάζεται επεξεργασία».
Σε ερώτηση του ίδιου site πότε θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση η τροπολογία, απάντησε «πριν ή μετά τις εκλογές». Αυτόν ή τον άλλον αιώνα δηλαδή! Μα καλά δεν συναισθάνονται την ανασφάλεια αυτών των παιδιών και των γονέων τους; Παίζουν και κοροϊδεύουν με το επαγγελματικό τους μέλλον;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ