ΑΠΟ τον Δήμο Αρταίων συνεχίζεται επιτυχώς η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, το οποίο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, εμπλουτίζεται με νέα προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων, αλλά και με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής και τοπικής εμβέλειας.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση έχουν ήδη ολοκληρωθεί δύο διαδικτυακά προγράμματα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα εκμάθησης Ιταλικών για τον τουρισ- μό. Στο εν λόγω Κέντρο λειτουργούν τμήματα εκμάθησης Ιταλικών, Γαλλικών, Ισπανικών, ενώ παραδίδονται μαθήματα για βιολογικά προϊόντα με σημείο αναφοράς την παραγωγή, πιστοποίηση, διάθεση για αγροτική επιχειρημα- τικότητα, marketing αγροτικών προϊόντων, τοπική ιστορία, αξιοποίηση πολιτιστικής κληρονομιάς, δημιουργία ιστοσελίδας, καινοτομία – επιχειρηματικότητα και διοίκηση επιχειρήσεων.
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθούν διαδικτυακά ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης μαζί με φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την ΕΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ