ΜΑΣ αιφνιδίασε δυσάρεστα με τον θάνατό του ο Μήτσος Μπανιάς, ο οποίος χτυπημένος από την επάρατη νόσο δεν του άφησε πολλά περιθώρια να κρατηθεί στη ζωή. Η μάχη που έδωσε ήταν πολύ σύντομη αλλά εντελώς άνιση, οπότε και υπέκυψε σκορπώντας θλίψη στους οικείους του καθώς και στη μικρή μας κοινωνία.
Άνθρωπος χαμηλών τόνων, ενάρετος, φιλικός, οξυδερκής, κοινωνικός, με ανάμειξη στα πολιτικά πράγματα μέσα από τις γραμμές της αριστεράς καθώς και εν γένει στα κοινά, είχε πολλά ακόμα να δώσει. Εργάστηκε στον ΟΤΕ Άρτας φτάνοντας μέχρι τη θέση του διευθυντή, ενώ γνωστός ήταν και ως εκλογολόγος. Οι αναλύσεις του που εδράζονταν πάνω σε καλά μελετημένα στοιχεία έβρισκαν απήχηση μεταξύ των τηλεθεατών του ART TV κάθε φορά που μεταδίδονταν τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων, αποσπώντας υψηλή δημοφιλία.
Καταγόμενος από τους Μελισσουργούς, υπήρξε καλός οικογενειάρχης αφήνοντας πίσω σύζυγο και τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, στους οποίους μεταφέρουμε τα από καρδιάς συλλυπητήριά μας. Αιωνία του η μνήμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ