Υπάρχει και μια άλλη οπτική στα αυτοδιοικητικά του Δήμου μας. Υπάρχουμε και εμείς. Και είμαστε εδώ! Και θα μείνουμε εδώ! Έτσι όπως ξεκινήσαμε ενωμένοι και δυνατοί.
Με πραγματική την πρόθεση της συνεργασίας για την πραγματική αλλαγή στο Δήμο μας. Με διαφορετική αντίληψη, με όραμα και με αγάπη για τον τόπο που μας γέννησε. Με διαφορετική αντίληψη για την διαχείριση και την ανάπτυξη. Με διαφορετική αντίληψη για τον τρόπο επιλογής και εντέλει για τον τρόπο συγκρότησης ψηφοδελτίων. Είμαστε εδώ και είμαστε πολλοί και θα γίνουμε πιο πολλοί και θα νικήσουμε. Γιατί απλά δεν έχουμε το «πάθος» της εξουσίας, δεν έχουμε το «πά- θος» της καρέκλας. Αυτό που έχουμε είναι ο ζήλος να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει, γιατί έχει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα να το πετύχει.
Η λάσπη απέναντι στην παράταξή μας τεράστια, η λάσπη απέναντι στα πρόσωπα συνεργατών μας μεγάλη. Απαντάμε, λοιπόν, ότι εμείς είμαστε εδώ, όλοι μαζί μέχρι το τέλος. Όσο για τη συνεργασία με την παράταξη του κ. Παπαλέξη τα είπαμε και θα τα ξαναπούμε ακόμα μια φορά. Αποτέλεσε μια συνεργασία σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου, προσπαθώντας έτσι να ανοίξει ένα διάλογο στις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μας. Το καταφέραμε; Θα το δείξει η ιστορία.
Αυτή την ώρα που η χώρα ταρακουνιέται από την τραγωδία των Τεμπών, αυτή την ώρα που αμφισβητούνται πολλά, αρνούμαστε να παίξουμε το ψυχολογικό παιγνίδι επίδειξης δυνάμεων με τον τρόπο της «πασαρέλας». Αρνούμαστε να υποβαθμίζουμε τον ρό- λο του δημοτικού συμβούλου που πριν λίγα χρόνια αποτελούσε «τιμή» γι’ αυτόν που το κατακτούσε.
Είμαστε διαφορετικοί και το αποδείξαμε τα χρόνια που πέρασαν. Ασκώντας κριτική στη Δημοτική Αρχή, κάνοντας προτάσεις, αναδεικνύοντας θέματα και προβλήματα. Δεν σκύψαμε το κεφάλι, δεν κρυφτήκαμε! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με την επικεφαλής μας Τζένη Ταπραντζή. Επειδή σεβόμαστε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουμε. Επειδή σεβόμαστε δεν σημαίνει ότι δεν προχωράμε. Επειδή σεβόμαστε δεν σημαίνει ότι δεν διεκδικούμε. Επειδή δεν χρησιμοποιούμε «χτυπήματα κάτω από τη μέση» σημαίνει ότι έχουμε αξιοπρέπεια. Είμαστε ΕΔΩ και θα νικήσουμε. Γιατί υπάρχει και μια άλλη Άρτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ