«Ένα μεγάλο έργο ανάπλασης ξεκινά ο Δήμος Αρταίων το επόμενο διάστημα. μέσα από το οποίο θα δημιουργηθεί πλατεία, σιντριβάνι και χώροι πρασίνου, αναβαθμίζοντας έτσι την περιοχή του Τριγώνου, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η δημοπράτηση με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 27 Μαρτίου» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση Τύπου του Δήμου.
«Πρόκειται – προστίθεται – για το έργο “Δημιουργία πλατείας Μαξίμου Γραικού” συνολικού προϋπολογισμού 560.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το Πράσινο Ταμείο και δημοτικούς πόρους. Περιλαμβάνει: Ένα μεγάλο ελεύθερο ανοιχτό χώρο πλατείας, ο οποίος θα μπορεί να φιλοξενεί και διάφορες εκδηλώσεις. Παράλληλα, στον μεγάλο χώρος της πλατείας, έχουν προβλεφθεί να υπάρχουν πιο μικροί με παγκάκια και πράσινο. Σιντριβάνι. Ψηλά δέντρα περιμετρικά της πλατείας και χαμηλότερο πράσινο εντός της. Νέος φωτισμός με φωτιστικά τύπου led κα.
Επισημαίνεται, ότι η Δημοτική Αρχή είχε δεσμευθεί στους δημότες της περιοχής για το συγκεκριμένο έργο, ενώ η εντολή που έχει δοθεί στις υπηρεσίες είναι οι εργασίες να τρέξουν πολύ γρήγορα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ