ΜΕ πέντε μητροπολίτες, έναν επίσκοπο και με συμπροσευχόμενο εκ του Ιερού Βήματος τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, τελέστηκε το περασμένο Σάββατο στην ενοριακό ναό Τιμίου Προδρόμου Άργους το αρχιερατικό συλλείτουργο, με αφορμή το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Δημητρίου Κορομπόκη, κατά σάρκα πατρός του σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου.
Πλην του κ. Καλλινίκου, της θείας λειτουργίας προέστη ο μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, συλλειτουργούντων των μητροπολιτών Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου, Μάνης κ. Χρυσοστόμου, Αργολίδος κ. Νεκταρίου και του επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου. Ο μητροπολίτης Κορίνθου στην ομιλία του αναφέρθηκε στο πρόσωπο του μητροπολίτη Άρτης και του πατρός του, ευχόμενος συλλυπητήρια στον ίδιο και τους οικείους του. Με την σειρά του ο κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε τους αγίους αρχιερείς για την παρουσία τους και ιδιαιτέρως τον οικείο μητροπολίτη Αργολίδος για την αγάπη που δείχνει στο πρόσωπό του.
Στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο παρέστησαν επίσης ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός και οι δήμαρχοι, Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και Άργους Δημήτρης Καμπόσος. Οφειλόμενη η Αρτινή παρουσία σε μια τόσο συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή για τον μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ