Στις 25 ανήλθαν τα μέλη της αποστολής (επιχειρήσεις από τον κλάδο παραγωγής τροφίμων και ποτών, τουριστικές επιχειρήσεις και στελέχη της Περιφέρειας) που συμμετείχαν στην εκδήλωση-παρουσίαση στο πλαίσιο των δράσεων για προώθηση των τοπικών προϊόντων και του τουρισμού, στην Κωστάντζα Ρουμανίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου της Περιφέρειας «οι επιχειρηματίες είχαν τη δυνατότητα, αμέσως μετά την παρουσίαση της Ηπείρου, να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις με tour operators και με τους μεγαλύτερους ομίλους εταιριών της περιοχής κατά τις οποίες εκδηλώθηκε στοχευμένο ενδιαφέρον για σύναψη συμφωνιών διακίνησης τουριστών, όσο και για εμπορικές συναλλαγές.
Παράλληλα σε πολιτικό επίπεδο, ο περιφερειάρχης σε συναντήσεις που είχε με θεσμικούς παράγοντες της Ρουμανίας, συζήτησε τρόπους ευρύτερης συνεργασίας στον τουρισμό και στην προώθηση των αγροτικών προϊόντων, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την ποιότητα και την ταυτότητά τους. Μάλιστα ο ίδιος έγινε αποδέκτης πρότασης για την οργάνωση ενός μόνιμου χώρου διάθεσης τοπικών προϊόντων της Ηπείρου στην Κωστάντζα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ