ΕΔΩ και κάποιο διάστημα ο ενοικιαστής του κτιριακού συγκροτήματος στα Ψαροπλιά έπαψε ως γνωστό να λειτουργεί τους χώρους εστίασης, μεζεδοπωλείου, τσιπουράδικου και καφέ, πλην όμως συνέχισε να καταβάλει το μίσθιο στον Δήμο Αρταίων που έχει την κυριότητα.
Μάλιστα επ’ αυτού έγινε ενημέρωση και στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφήνοντας να αιωρείται ότι θα προχωρούσε στην επαναλειτουργία. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα αλλάζουν αν κρίνουμε απ’ όσα μάς μεταφέρουν συμπολίτες μας, οι οποίοι είδαν να μαζεύει τον εξοπλισμό. Κάτι βεβαίως που ενισχύεται από το γεγονός πως από τις αρχές του έτους έπαψε να πληρώνει τα ενοίκια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας.
Σημαίνει άραγε αυτό ότι το επόμενο βήμα του ενοικιαστή από το Μέτσοβο θα είναι η λύση της σύμβασης με τον Δήμο; Μένει να το δούμε. Σε κάθε περίπτωση πάντως εκείνο που μαθαίνουμε είναι ότι για την ενοικίαση από ανθρώπους του κλάδου υπάρχει ενδιαφέρον, το οποίο να σημειωθεί πως είναι πολύ μεγάλο. Και μάλιστα αυτή τη φορά από Αρτινούς. Άντε μπας και δούμε τα Ψαροπλιά να ζωντανεύουν ξανά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ