Στην προέγκριση της χρηματοδότησης του έργου βελτίωσης του αγροτικoύ δρόμου Παλαιοκάτουνο – Βαρκά, στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, προχώρησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 488.000 ευρώ. Με συνολικό μήκος 2.122 μέτρα και πλάτος οδοστρώματος 5 μέτρα, ο συγκεκριμένος αγροτικός δρόμος παρέχει πρόσβαση σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της περιοχής.
Η δημοπράτηση θα πραγματοποιηθεί από τον εν λόγω Δήμο εντός του Απριλίου και αποτελεί μέρος της δράσης με τίτλο «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Ο υφυπουργός του συγκεκριμένου υπουργείου και βουλευτής Άρτας της ΝΔ Γιώργος Στύλιος, δήλωσε: «Έργα όπως η βελτίωση του δρόμου Παλαιοκάτουνο – Βαρκά διευκολύνουν την πρόσβαση των παραγωγών στις εκμεταλλεύσεις τους. Είναι η πρώτη φορά που τόσο μεγάλος αριθμός έργων αγροτικής οδοποιίας υλοποιείται και στους τέσσερις Δήμους του νομού Άρτας. Έργα που έχει ανάγκη και που βοηθούν στην πράξη την καθημερινότητα και την αγροτική οικονομία της Άρτας».

      Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι παρατείνεται για έξι μήνες η προθεσμία που αφορά την ολοκλήρωση των επενδύσεων σχεδίων που αφορούν την ανταγωνιστικότητα στην εκμετάλλευση και την χρήση των ΑΠΕ για την προστασία του περιβάλλοντος, εξέδωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ