ΚΑΙ επίσημα πλέον η δική μας Σοφία συντάσσεται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» του δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη και είναι καθ’ όλα έτοιμη να ριχτεί στον προεκλογικό αγώνα για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Γέννημα θρέμμα της πόλης της Άρτας η Σοφία Εξάρχου, συμβολαιογράφος, μετά την έντονη κοινωνική, πολιτιστική, ανθρωπιστική, συνδικαλιστική, φιλοζωική, αλτρουιστική και αλληλέγγυα δραστηριότητά της, ανοίγει πλώρη για ένα ακόμα πιο ευρύτερο πεδίο. Αυτό της αυτοδιοίκησης ώστε να δράσει εκ των έσω στα τεκταινόμενα του Δήμου με άποψη, με θέσεις, προτάσεις και με φωνή που δεν είναι άλλη από την έκφραση των πολιτών και των αναγκών του. Να δράσει για μια πόλη και χωριά που θα κάνουν τον πολίτη να νιώθει υπερήφανος που επέλεξε εδώ να ζει, να εργάζεται, να συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια για ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον, να βρίσκει διεξόδους στον καθημερινό τρόπο ζωής, να χαίρεται την κάθε στιγμή του, να ονειρεύεται.
Με τον δυναμισμό που την διακρίνει, την υπευθυνότητα να φέρνει εις πέρας καθετί που καταπιάνεται, με την αποτελεσματικότητα που αποτελεί στοιχείο του χαρακτήρα της, τον εθελοντισμό που κυλάει στο αίμα της, τις γνώσεις που διαθέτει, εμείς που την συναισθανόμαστε σαν μέλος της οικογένειάς μας και την ξέρουμε πάρα πολύ καλά, δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πως από τη στιγμή που έλαβε την απόφασή της να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος ο στόχος της είναι ένας και μοναδικός: Ο Δήμος Αρταίων να κερδίσει το στοίχημα του μέλλοντος.
Ως εκ τούτου βρισκόμαστε δίπλα της, πορευόμαστε μαζί με τη Σοφία για μια Άρτα δυνατή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ