ΣΤΗ Δομή Φιλοξενίας Παιδιών Ντουραχάνης Ιωαννίνων, βρέθηκε αντιπροσωπεία της Επιτροπής Πρέβεζα – Ιστορία – Πολιτισμός – Περιβάλλον, μεταφέροντας είδη ρουχισμού και τρόφιμα που προσέφεραν κάτοικοι του γειτονικού νομού.
«Η έννοια του πολιτισμού είναι συνυφασμένη με την έννοια της προσφοράς», επισημαίνεται από την Επιτροπή, δηλώνοντας παράλληλα την ικανοποίησή της από τα χαμόγελα, την αγάπη και τη χαρά που έγινε δεκτή η αντιπροσωπεία.
Προς τούτο «οφείλει – όπως σημειώνει – ένα από καρδιάς ευχαριστώ στους εργαζόμενους της επιχείρησης «Μασούτης» και το κατάστημα ένδυσης «Βαΐτσα», για τις προσφορές τους».
Ο Ευάγγελος Τσώλης που συνόδευσε την αποστολή απασχόλησε δημιουργικά τα παιδιά, δείχνοντάς τους πως να κατασκευάζουν δεντράκια από σύρμα και χάντρες. Τα παιδιά χάρηκαν ιδιαίτερα την διαδικασία κατασκευής και στο τέλος το καθένα απ’ αυτά κρατούσε ένα δεντράκι που είχε φτιάξει με τα χέρια του.
Όπως αναφέρεται από την Επιτροπή «στο τέλος της ημέρας τα παιδιά της Δομής διασκέδασαν μουσικά οι μαθήτριες Σόνια Μιχαηλίδου, Ιωάννα – Μαρία Πιέτα και Αγγελική Κώστα.
Την αντιπροσωπεία συνόδευσε ο αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θωμάς Μπάκας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ