ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με την οποία κάνει γνωστό ότι θα επαναλειτουργήσει την παιδική και εφηβική του χορωδία που υπολειτούργησε την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, εξέδωσε ο Σύλλογος «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ».
Τα μαθήματα, επισημαίνει, θα γίνονται κάθε Σάββατο από 11 το πρωί έως 1 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου με μαέστρο την Ευσταθία Δήμου. «Έναν άνθρωπο – που όπως αναφέρει – αγαπά και επιλέγει να ασχοληθεί με την ποιοτική μουσική, με εμπειρία και πολυετείς μουσικές σπουδές. Και κυρίως έναν άνθρωπο που με ζήλο επιθυμεί να προσφέρει στα παιδιά. Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου από 7 το απόγευμα έως 9 το βράδυ και κάθε Σάββατο από 11 το πρωί έως 1 το μεσημέρι».
Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ», αναφέρει: «Θεωρούμε ότι ως φορέας πολιτισμού έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε στα παιδιά μας και τους εφήβους μας τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μουσικά σύνολα, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι η μουσική αποτελεί παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας, ολοκληρώνει το άτομο, το κάνει χαρούμενο, πειθαρχημένο, συνεργάσιμο, υπεύθυνο, ευαίσθητοι και ταυτόχρονα μέσα από τη μουσική τού δίνει τη δυνατότητα να εκφράζει τα συναισθήματά του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ