«Στο πλαίσιο των συνεχών επαφών με φορείς, η Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο των Υπεραστικών Λεωφορείων για θέματα που αφορούν το ΚΤΕΛ Άρτας» αναφέρει σε ανακοίνωση Τύπου ο Δήμος Αρταίων.
Στην ίδια ανακοίνωση, προσθέτει: «Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσία του αντιδημάρχου τεχνικών έργων Σωτήρη Χρηστούλη και του προέδρου της Κοινότητας Αρταίων Αντώνη Καραμπίνα, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Νεκτάριος Μήτσιος και μέλη του ΔΣ έθεσαν υπόψη του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη θέματα που σχετίζονται με την δημιουργία του χώρου στάθμευσης του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Άρτας, αλλά και την συνδρομή του Δήμου σε αυτό. Επιπλέον, ο κ. Μήτσιος ενημέρωσε τον δήμαρχο και για τη πορεία των εργασιών του νέου σταθμού υπεραστικού ΚΤΕΛ.
Ο κ. Τσιρογιάννης τόνισε την αγαστή συνεργασία που έχει με το ΔΣ όλα αυτά τα χρόνια, μια ουσιαστική συνεργασία που θα συνεχιστεί και τα επόμενα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των επιβατών, ενώ επεσήμανε πως η συνδρομή του Δήμου είναι δεδομένη.
Ανάμεσα στ’ άλλα θέματα, τέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με υφιστάμενες και νέες γραμμές συγκοινωνίας, αλλά και η πορεία υλοποίησης του έργου αντικατάστασης και τοποθέτησης των “έξυπνων στάσεων”».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ