ΝΕΟ Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύλλογο «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» Άρτας από την περασμένη Κυριακή ύστερα από τις διεξαχθείσες εκλογές στις οποίες προσήλθαν και ψήφισαν 205 μέλη.
Πρώτη σε σταυρούς προτίμησης βρέθηκε η Ιουλία Καραπέτση που έλαβε 136 και ακολουθούν κατά σειρά: Δήμητρα Αξιώτη 115, Βασιλική (Βανέσα) Πανταζή 113, Ζωή Μπαρτζώκα 105, Ιουλία Σωτηρίου 102, Χρήστος Ματσούκας 93, Γιώργος Αθανασούλας 92, Παρασκευή Βλάχου 70, Λουκάς Μαργώνης 63. Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Χρήστος Χρηστίδης με 81 ψήφους, ο Γιώργος Χρόνης με 68 και ο Σωτήρης Βασιλάκης με 67 ψήφους.
Σύμφωνα με πληρο- φορίες μας πρόεδρος αναμένεται να αναδειχθεί εκ νέου η Δήμητρα Αξιώτη, η οποία υπηρετεί τον Σύλλογο απ’ αυτή τη θέση από το 2008, δηλαδή επί 14 έτη και με την τριετή θητεία της από σήμερα και μετά θα συμπληρώσει 17, οπότε μιλάμε για την μακροβιότερη πρόεδρο.
Οι εκλογές της Κυριακής, ωστόσο, έκρυψαν και εκπλήξεις καθότι έμειναν εκτός δύο πάρα -πολύ γνωστά πρόσωπα της Αρτινής κοινωνίας, με μεγάλη προσφορά στα κοινά μηδέ εξαιρουμένου του πολιτισμού. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καραγιώργο (έλαβε 59 ψήφους) που είχε διατελέσει πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων επί θητείας ως δημάρχου του Πάνου Οικονομίδη και την Μαρία Δέτσικα, φιλόλογο που έλαβε 45. Τον μικρότερο αριθμό ψήφων 28 έλαβε η Καλλιόπη (Λίτσα) Αλέξη.
Κατά την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης βρέθηκαν δύο άκυρα και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here