ΑΠΟΛΥΤΑ λακωνικός ήταν στην δήλωσή του προς τον «Τ» ο μέχρι πρότινος διοικητής του νοσοκομείου Άρτας Ευάγγελος Ντάκουλας (φωτο), του οποίου δεν ανανεώθηκε η σύμβαση και αντικαταστάθηκε προσωρινά από τον Γιώργο Σιντελέ.
Όταν, λοιπόν, τον ρωτήσαμε τι έχει να πει για την συγκεκριμένη εξέλιξη, ο ίδιος απάντησε: «Εγώ ασκώ διοίκηση κι όχι μικροπολιτική». Περιορίστηκε μόνο σ’ αυτό, αναφέροντας συνάμα ότι πρόκειται να κάνει απολογισμό της θητείας του, από τον οποίο όπως άφησε να εννοηθεί θα φανεί και το παραγόμενο έργο.
Όσον αφορά την ενασχόλησή του μετά την ιδιότητα του διοικητή νοσοκομείου Άρτας, μάς έκανε γνωστό πως θα επανέλθει στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην οποία είχε διοριστεί το 2005 ως καθηγητής οικονομολόγος. Δίδαξε με το ίδιο αντικείμενο ως ωρομίσθιος καθηγητής στο Τμήμα Λογιστικής – Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας πρώην ΤΕΙ Ηπείρου από το 1999 έως το 2011, ενώ από το 1995 έως το 2005 ήταν λογιστής στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Άρτας. Για κάποιο διάστημα χρημάτισε επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος της «Ζεύξης», δηλαδή της υποθαλάσσιας σήραγγας Πρέβεζας – Ακτίου.
Μπορεί να μην υπεισήλθε σε λεπτομέρειες, όμως μια ενόχληση για τον τρόπο διακοπής της θητείας του διαφαίνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ