Με τη συμμετοχή όλων των φορέων πραγματοποιήθηκε μία από τις μαζικότερες και μεγαλύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις στην Άρτα, μετά από το κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου σε απεργία.
Ξεχώρισε η μαζική συμμετοχή μαθητών της πόλης από όλα τα σχολεία που ξεπέρασαν ακόμα και απειλές σε ορισμένες περιπτώσεις. Η συγκέντρωση στην πλατεία Κιλκίς χαιρέτισαν ο Γιώργος Θεοδόσης, πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Άρτας – Φιλιππιάδας, η Βάσω Αμπελογιάννη, εκ μέρους της ΑΔΕΔΥ, και η κεντρική ομιλία έγινε από τη Σκορίλα Λαμπρίνα, αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Άρτας. Στην απεργία συμμετείχε και ο σύλλογος Φαρμακοποιών Άρτας.

Η πορεία είχε χαρακτηριστικό παλμό, με το συνθήματα «Στείλε όταν φτάσεις, δεν έφτασε ποτέ, εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ», «Οι ράγες του κέρδους βάφονται με αίμα, μ’ αγώνα θα δικαιωθούν τα θύματα στα τρένα», «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία, το έγκλημα αυτό έχει ιστορία», να επικρατούν.

Η πορεία κατέληξε στην περιφερειακή οδό με συμβολικό αποκλεισμό της. Εικόνα από το μέλλον χαρακτηρίστηκε η συγκέντρωση καθώς εργάτες, αγρότες, μαθητές, φοιτητές και αυτοαπασχολούμενοι έκαναν πράξη το σύνθημα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ