«Με θετικά αποτελέσματα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, επέστρεψε από το Ισραήλ η αποστολή της Ηπείρου, η οποία συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στην 29η Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΜΤΜ του Τελ – Αβίβ, που είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της ανατολικής Μεσογείου».
Στην ίδια ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, προστίθεται: «Η Ήπειρος αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο και δημοφιλή προορισμό για τους Ισραηλινούς τουρίστες τόσο στον ορεινό όγκο όσο και στα παράλια. Ήδη το Ισραήλ είναι ανάμεσα στις τρεις πρώτες χώρες, σε ότι αφορά τις αφίξεις στην Ήπειρο και χρόνο με το χρόνο οι τουριστικοί δεσμοί ενισχύονται και διευρύνονται, ενόψει και της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης. Το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών και εκπροσώπων των μεγαλύτερων τουριστικών πρακτορείων του Ισραήλ, οι οποίοι είχαν Β2Β συναντήσεις με ξενοδόχους και επαγγελματίες τουριστικών δραστηριοτήτων, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν ως συνεκθέτες στο περίπτερο της.
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε, όπως ήταν φυσικό, η επικείμενη έναρξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης του Τελ Αβίβ με τα Ιωάννινα, η οποία ξεκινά την Τετάρτη 17 Μαΐου και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 14 Οκτωβρίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ