ΔΕΝ είναι μόνο η Βουλή χώρος συνεύρεσης των βουλευτών. Εννοείται και της Άρτας. Είναι, μεταξύ άλλων, τα στρογγυλά τραπέζια στις εκλογικές τους περιφέρειες για την από κοινού προώθηση τοπικών αιτημάτων, οι διάφορες εκδηλώσεις και… μέρες που διανύουμε οι ετήσιοι χοροί και οι πίτες.
Σε μια τέτοια εκδήλωση, στο χορό του Συλλόγου «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ» Θεοδωριάνων το περασμένο Σάββατο, βρέθηκαν για παράδειγμα και οι τρεις βουλευτές του νομού μας. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν προκάλεσαν ευχάριστη έκπληξη στους παρισταμένους, οι οποίοι είχαν να το λένε. Μόλις ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Στύλιος βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη έσπευσε και όχι μόνο αντάλλαξαν θερμή χειραψία αλλά αγκαλιάστηκαν συνοδεία ασπασμών.
Και οι τρεις τους, εν τω μεταξύ, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι κι όταν η ορχήστρα άρχισε να άδει το «Ψηλά στην Κωστηλάτα» σηκώθηκαν και χόρεψαν μαζί με τους υπόλοιπους το καγκελάρι δίπλα – δίπλα.
Αν μη τι άλλο αυτό υποδηλώνει πολιτικό πολιτισμό. Άφησαν στην άκρη τις κομματικές και πολιτικές διαφορές που λογικό είναι να υπάρχουν. Υπάρχει όμως και αυτό το κάτι παραπάνω που ενώνει τους ανθρώπους. Δεν είναι άλλο από την ίδια τη ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ