ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ μια ακόμα πληροφορία του «Τ». Στο προηγούμενο φύλλο σημειώναμε ότι επίκειται αντικατάσταση του διοικητή του νοσοκομείου Ευάγγελου Ντάκουλα, κάτι που συνοδεύαμε με ερωτηματικό καθότι επρόκειτο περί ειδήσεως της τελευταίας στιγμής.
Τελικά η πηγή μας αποδείχθηκε εγκυρότατη καθώς δύο μέρες μετά αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η κοινή απόφαση για λύση της θητείας του και ταυτόχρονα ο διορισμός ως προσωρινού διοικητή του Γεωργίου Σιντελέ, που έως εκείνη τη στιγμή ήταν αναπληρωτής του.
Στην απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης και η αναπληρώτρια υπουργός Ασημίνα Γκάγκα αναφέρεται πως «ο Γ. Σιντελές είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με άριστη γνώση ξένης γλώσσας κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με περισσότερα από πέντε χρόνια εργασιακής εμπειρίας» χωρίς να διευκρινίζεται σε ποιον τομέα.
Αναφέρεται, επίσης, ότι διορίζεται για ορισμένο χρόνο και πιο συγκεκριμένα έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής διοικητή, δίχως επίσης να προσδιορίζεται η ημερομηνία.
Από την ημέρα προκήρυξης των εκλογών ωστόσο έως την διεξαγωγή τους αποφάσεις για επιλογή προσώπων στην δημόσια διοίκηση απαγορεύεται να λαμβάνονται.
Οπότε νομίζουμε ότι το θέμα παραπέμπεται για μετά τις κάλπες με άγνωστο φυσικά το αποτέλεσμα για το ποιό ή ποιά κόμματα θα κρατήσουν το «τιμόνι» της χώρας. Εν αναμονή λοιπόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here