ΣΕ άλλες δύο εκθέσεις για την προώθηση και προβολή του τουρισμού «Ήπειρος» πρόκειται να συμμετάσχει η Περιφέρεια, η οποία θα είναι συνεκθέτης με τον ΕΟΤ (Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού).
Από 16 έως 18 Μαρτίου η προβολή θα γίνει στην έκθεση ITTFW στη Βαρσοβία Πολωνίας και είναι η πρώτη που παίρνει μέρος, αφού είχαν προηγηθεί ωστόσο δύο παρουσίες στην ίδια χώρα. Όπως αναφέρεται από την Περιφέρεια η εν λόγω είναι από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στην Ανατολική Ευρώπη με συμμετοχή δεκάδων χωρών και στην οποία παρουσιάζεται όλο το φάρμα του τουρισμού.
Η δεύτερη συμμετοχή αφορά την έκθεση Perilumesse Wien της Βιέννης Αυστρίας που ανοίγει τις πύλες της 16 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως 19 του ίδιου μήνα. Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Ηπείρου επισημαίνει ότι «στοχεύει στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών από την Αυστρία, με δεδομένο ότι η Ελλάδα είναι ο δεύτερος προορισμός των Αυστριακών μετά την Ισπανία. Πέρυσι η συγκεκριμένη έκθεση, στην οποία είχε δηλώσει συμμετοχή η Ήπειρος, ακυρώθηκε λόγω πανδημίας.
Οι ενδιαφερόμενοι να φιλοξενηθούν στα περίπτερά της, δηλαδή Δήμοι, Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων και γενικά φορείς και επιχειρήσεις τουρισμού, μπορούν να το δηλώσουν έως σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου. Η Περιφέρεια θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό των επιχειρήσεων και φορέων μέχρι 30 τεμάχια ώστε να διανεμηθεί στις εκθέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ