Συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα ο δήμαρχος Αρταίων.
Τον Χρήστο Τσιρογιάννη συνόδευσαν ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Παντελής Κωλέτσος και ο πρόεδρο της Κοινότητας Αρταίων Αντώνης Καραμπίνας, με κύριο αντικείμενο της συνάντησης τα θέματα οργάνωσης και σχεδιασμού επί αυτού του αντικειμένου.
Σε ανακοίνωση Τύπου του Δήμου σημειώνεται ότι «ο υπουργός κ. Στυλιανίδης συνεχάρη τον κ. Τσιρογιάννη για το επίπεδο των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας που παρέχει μέχρι σήμερα στους πολίτες της Άρτας, τονίζοντας χαρακτηριστικά “στηρίζουμε τον δήμαρχο κ. Τσιρογιάννη για ό,τι χρειαστεί ο Δήμος του”. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τον τομέα της πολιτικής προστασίας και συγκεκριμένα πλημμύρες, πυρκαγιές και άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα. Λόγος έγινε, εξάλλου, και στην ενίσχυση των τοπικών δομών που εποπτεύονται από το υπουργείο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ