ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ σε ποσοστό 75% η ονομαστική λίστα των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα στους οποίους, για καθαρά συναισθηματικούς λόγους, θα μας επιτρέψετε να κάνουμε μια ιδιαίτερη όσο και ξεχωριστή αναφορά.
Στην λίστα με τους υποψηφίους της Δυτικής Αττικής θα δείτε και το όνομα Γιώτα Παππά που είναι πρώτη εξαδέρφη του υπογράφοντος το σημείωμα. Οι πατεράδες μας Κωνσταντίνος και Χαράλαμπος (της Γιώτας) ήταν αδέρφια. Τόσο στενοί συγγενείς.
Από τον χώρο της αυτοδιοίκησης, καθότι περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό της πρώην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, μπαίνει δυναμικά στην κεντρική πολιτική σκηνή επιδιώκοντας την ίδια επιτυχία που σημείωσε στις περιφερειακές εκλογές.
Στην ίδια εκλογική περιφέρεια κατέρχεται ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Τσίπρας κι ακόμα οι: Ανδρέας Νεφελούδης (πρώην γενικός γραμματέας υπουργείου Εργασίας), Διονυσία Στεφάτου (δημόσιος υπάλληλος), Διάνα Βουτυράκου και μένει κενή μια θέση που θα καλυφθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Όμως, παρά τα δύο κυρίως γνωστά ονόματα του ψηφοδελτίου, η Γιώτα που έχει το επικοινωνιακό χάρισμα, την αμεσότητα με τους πολίτες των Δήμων Αττικής (Ασπρόπυργος, Ελευσίνας, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Φυλής), το κοινωνικό υπόβαθρο για να μπορεί να μιλά την ίδια γλώσσα με τους λαϊκούς ανθρώπους, δεν κατεβαίνει για να χάσει.
Κι όπως μάς είπε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε για να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο της αγώνα αυτό που θέλει μόνο από μας είναι η θετική μας ενέργεια. Όχι μόνο θα την έχει, αλλά θα είμαστε νοερά διαρκώς δίπλα της. Από τα βάθη της καρδιάς μας καλή επιτυχία Γιώτα μας.
Β.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ