Στην κατακύρωση σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για το έργο «Φράγμα Κομποτίου Άρτας», προχωρά το αρμόδιο Τμήμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σύμφωνα με σχετική απόφαση*, το έργο ανατίθεται στον οικονομικό φορέα ΣΟΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΕ, καθώς υπέβαλε την πλέον συμφέρουσα προσφορά ύψους 137.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). «Ο τεχνικός σύμβουλος μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών του -τονίζει σε ανακοίνωση Τύπου ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Άρτας της ΝΔ Γιώργος Στύλιος – θα συμβάλει ουσιαστικά στις εργασίες που απαιτούνται για την ωρίμανση, την προώθηση και την υλοποίηση των μελετών του Φράγματος Κομποτίου».
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο κ. Στύλιος, δήλωσε: «Ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του Φράγματος Κομποτίου γίνεται πράξη. Πρόκειται για ένα έργο για την Άρτα και την Αιτωλοακαρνανία. Το φράγμα Κομποτίου υπολογί- ζεται πως θα καλύψει τις ανάγκες άρδευσης καλλιεργειών έκτασης περίπου 30.000 στρεμμάτων, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της αγροτικής παραγωγής της περιοχής.
Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον. Η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη ότι δημιουργεί τις κατάλληλες υποδομές για τον πρωτογενή τομέα, κατασκευάζοντας ένα μεγάλο έργο στην περιοχή μας. Δεσμεύομαι ότι με υπευθυνότητα, όπως απαιτούν οι καιροί, θα συνεχίσω να μάχομαι για τα συμφέρο- ντα της Άρτας και της Ηπείρου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ