Αυστηρή κριτική σε δύο συμβούλους του που ανεξαρτητοποιήθηκαν, τον Όμηρο Καπέλη και τον Παναγιώτη Τσαλοκώστα, ασκεί ο συνδυασμός «Προοδευτική Συνεργασία Αλλαγής» Δήμου Κεντρ. Τζουμέρκων, τους οποίους και κατηγορεί διότι πριν προβούν στην πράξη τους αυτή, ουδεμία ενημέρωση προηγήθηκε προκειμένου να εξηγήσουν τους λόγους.
Στην ανακοίνωσή της η γραμματεία της παράταξης, αναφέρει: «Αγαπητές – οί Τζουμερκιώτισσες – τες, με έκπληξη μάθαμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας υπέβαλαν την ανεξαρτητοποίησή τους οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της παράταξής μας Όμηρος Καπέλης και Παναγιώτης Τσαλοκώστας.
Η πράξη τους χωρίς καμία συζήτηση με τα άλλα μέλη της παράταξης και χωρίς λογοδοσία σ’ αυτούς που τους ψηφίσαμε, μας αφήνει ενεούς. Την ώρα που η παράταξή μας προσπαθεί να δημιουργήσει ένα μέτωπο προοδευτικών, δημοκρατικών, αριστερών δυνάμεων στον τόπο μας απέναντι στην χωρίς όραμα, ανύπαρκτη (εκτός εργολαβιών και ρουσφετιών), παράταξη του κ. Χασιάκου, οι πρώην συνοδοιπόροι εγκαταλείπουν το πλοίο χωρίς την αίσθηση του χρέους ενημέρωσης των συνδημοτών.
Αποφεύγοντας τις στοιχειώδεις δημοκρατικές διαδικασίες διαλόγου φαίνεται πως ψάχνουν μόνο την πολιτική τους (ίσως και οικονομική τους) επιβίωση παρά το κοινό συμφέρον του τόπου (που εμπεριέχει και το δικό τους). Ψιλά γράμματα πολιτικού ήθους θα μας πείτε. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ανοιχτά, δημοκρατικά, συλλογικά και με αλληλεγγύη για τη νίκη της δικής μας παράταξης στις ερχόμενες εκλογές και την αλλαγή στον τόπο μας».
Να σημειωθεί ότι επικεφαλής του εν λόγω συνδυασμού στις εκλογές του 2019 είχε τεθεί ο αείμνηστος Παναγιώτης Σκαλτσογιάννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ