Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη η συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην Άρτα.
Οι εκλογές που έρχονται θα αποτελέσουν ορόσημο. Η εκλογική μάχη που θα δοθεί θα είναι βαθιά πολιτική. Μια μάχη που θα καθορίσει τους όρους ζωής της πλειοψηφίας για τα επόμενα χρόνια. Σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές κανείς δεν δικαιούται να τηρήσει ίσες αποστάσεις, κανείς δεν δικαιούται να απέχει.
Τα διλήμματα που έχουν μπροστά τους οι πολίτες είναι ξεκάθαρα: Με τη δημοκρατία ή τον αυταρχισμό; Με τη δικαιοσύνη ή με τις σκοτεινές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη; Με τη δημοκρατία ή με την αισχροκέρδεια; Με τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας ή με τα συμφέροντα των λίγων;
Το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ «Δικαιοσύνη παντού», που σημαίνει δικαιοσύνη στην Οικονομία, στην Ανάπτυξη, στο Κοινωνικό Κράτος, στους θεσμούς και στην ίδια τη Δικαιοσύνη, απαντά στο μεγάλο ζητούμενο της εποχής και γι’ αυτό αγγίζει όλους και όλες.
Σε αυτή τη μάχη σας καλώ να αγωνιστούμε μαζί για μία ριζική αλλαγή των κανόνων του παιχνιδιού και τη ρήξη με τη μακρά παράδοση της μικροπολιτικής διαχείρισης και της παλαιοκομματικής νοοτροπίας.
Για να ρίξουμε γέφυρες ζωής και ανάπτυξης στον νομό της Άρτας για να ζήσουν καλύτερες μέρες τα παιδιά μας.
Για να κάνουμε μαζί μια Νέα Αρχή.
Για τη Νίκη, την Πολιτική Αλλαγή, την Ανανέωση, το Όραμά μας για κοινωνική δικαιοσύνη.
Οι περισσότεροι με γνωρίζετε από τους κοινούς μας αγώνες, την επαγγελματική μου πορεία, την πολιτική και κοινοβουλευτική μου δράση. Αναμείχτηκα με την πολιτική ως ενεργός πολίτης από τα νεανικά μου χρόνια. Ανήκω σε μια γενιά που βίωσε με βίαιο τρόπο τη ματαίωση των προσδοκιών και των ονείρων της.
Σταθερά παρών από την αρχή στην υπόθεση της Αριστεράς και της προοδευτικής παράταξης, του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, στις μικρές και μεγάλες τοπικές διεκδικήσεις, επιδίωξή μου ήταν πάντα να αποκτήσει φωνή η γενιά μου, να βγει από το περιθώριο η Άρτα, να γυρίσει σελίδα ο τόπος μας με έργα πνοής και προόδου, να κάνουμε πράξη το όραμά μας για δημοκρατία και δικαιοσύνη.
Έτσι και σήμερα είμαι μπροστά στη μάχη για να απαλλαγούμε από το καθεστώς που μαυρίζει τις ζωές μας. Για τη νίκη στις εκλογές που θα τη φέρει η συμμετοχή, ιδίως των νέων, των ζωντανών και δημιουργικών κομματιών της κοινωνίας. Των ανθρώπων που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο.
Ζητώ τη στήριξή σας για να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή για να δυναμώσω τη δική σας φωνή. Ως υποψήφιος βουλευτής Άρτας, σας καλώ να συσπειρωθείτε γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και τον Αλέξη Τσίπρα.
Σας καλώ να βρεθούμε μαζί στην κάλπη, αλλά και να βρεθούμε μαζί και την επόμενη μέρα στους αγώνες για να δώσουμε δύναμη στον τόπο μας και στην προσπάθεια της επόμενης προοδευτικής κυβέρνησης να επικρατήσει Δικαιοσύνη παντού από τις πρώτες κιόλας μέρες.
* Βασίλης Τσίρκας, δικηγόρος, πρώην βουλευτής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ