ΜΕΓΑΛΗ θλίψη προκαλεί ο θάνατος του Νεκτάριου Σαντορινιού (φωτο), βουλευτή Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο οποίος πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο, όμως η μάχη ήταν άνιση υποκύπτοντας στο μοιραίο.
Ο Νεκτάριος Σαντορινιός «έφυγε» σε ηλικία 50 ετών, ήταν πατέρας δύο παιδιών που απέκτησε με την σύζυγό του Ματίνα. Παρά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του που τον ταλαιπώρησε τα 2,5 τουλάχιστον τελευταία χρόνια εκπροσώπησε με πίστη, με θάρρος και με μαχητικότητα την ιδιαίτερη πατρίδα του και το κόμμα, τον Ελληνικό λαό.
«Είναι εντυπωσιακό – ανέφερε στην συλλυπητήρια ομιλία του ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας – πως ο Νεκτάριος Σαντορινιός, πάνω απ’ όλα, ακόμα και πάνω από την προσωπική του μεγάλη δοκιμασία, έβαζε το καθήκον του, το χρέος προς τον κοινοβουλευτισμό και προς την ιδιαίτερη πατρίδα του, η οποία σήμερα υποκλίνεται στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που ενώ δεν συμπλήρωσε τον κύκλο της ζωής του όπως αναμενόταν, συμπλήρωσε το έργο και το καθήκον της ζωής του με τρόπο που όλοι μας να του το αναγνωρίζουμε…».
Νομίζουμε ότι τα είπε όλα ο πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος εν τω μεταξύ ξεκίνησε την συλλυπητήρια ομιλία του με τον πρόσφατο θάνατο του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη, ενός αξιοπρεπέστατου πολιτικού και ανθρώπου, λέγοντας: «Πριν ακόμα μαραθούν τα χρυσάνθεμα τα οποία είχαμε αφιερώσει στον συνάδελφο από τα Χανιά, Μανούσο Βολουδάκη, έχουμε ένα δεύτερο γεγονός απανωτό, την απώλεια του άξιου και πολύ αγαπητού συναδέλφου, του Νεκτάριου Σαντορινιού».
Από τις καθημερινές πολιτικές αντιπαραθέσεις και τους διαξιφισμούς πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος και η ζωή. Συλλυπητήρια στις οικογένειες και των δύο εκπροσώπων στο κοινοβούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ