Εντονη κριτική ασκεί προσωπικά προς τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη η επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Αναγένηση» Τζένη Ταπραντζή για Επιχειρηματικό Πάρκο, για τα κάγκελα επί της περιφερειακής οδού, αλλά και για το πιάνο που, όπως υποστηρίζει, δεν πληρώθηκε ακόμα.
Αναφέρει συγκεκριμένα: «Και η δημοκρατία καλά “κρατεί” στις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. Να θυμίσουμε ότι πριν τρείς μήνες περίπου οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Αρταίων φέραμε ως θέμα την χωροθέτηση του Επιχειρηματικού Πάρκου του Δήμου μας. Η απόφαση που πάρθηκε να γίνει στα “Κρεκούκια” Αμμοτόπου δεν άρεσε στη Δημοτική Αρχή γιατί ερχόταν σε αντίθεση με την πρότασή της που το ήθελε στο “Λιβάδι” Καλαμιάς και έτσι αποφάσισε να προσφύγει στην Αποκεντρωμένη και να ακυρώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Να θυμίσουμε εδώ, βέβαια, στον κ. Τσιρογιάννη ότι και σε εμάς δόθηκε πάμπολλες φορές η “δυνατότητα” ακύρωσης πολλών αποφάσεων που έπαιρνε στις οικονομικές επιτροπές αλλά ποτέ δεν επιλέξαμε το “δρόμο της προσφυγής”. Γιατί απλά έχουμε μάθει να συζητάμε και να σεβόμαστε, γιατί έχουμε μάθει να επιλέγουμε τον δρόμο του διαλόγου και όχι της καταγγελίας.
Να θυμίσουμε δε τον “αγώνα” της Δημοτικής Αναγέννησης όσον αφορά την “επικινδυνότητα” των καγκέλων της περιφερειακής οδού, κάτι που πλέον αποδείχτηκε και με τη “βούλα” από την Εισαγγελική Αρχή. Και φυσικά αυτό που ζητήσαμε από την Δημοτική Αρχή είναι να αναλάβει το βάρος που της αναλογεί (και όχι να το μετακινεί στις υπηρεσίες του Δήμου), ξηλώνοντας τα “φονικά” κάγκελα που στέρησαν τη ζωή τριών νέων παιδιών τα τελευταία χρόνια. Και αυτό ως έμπρακτη συγνώμη.
Και ακόμα ας πληρώσει, επιτέλους, ο Δήμος το περιβόητο πολυδιαφηζιμόμενο πιάνο που μας ήρθε από τον περασμένο Οκτώβριο… και το χρωστάμε ακόμα και σήμερα! Καλές οι προεκλογικές σας φιέστες, κ. Τσιρογιάννη, αλλά δεν χρειάζεται να “δυσφημούμε” την πόλη μας ως “τζαμπατζήδες” για ελάχιστα ποσά…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ