Το Final Four του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10-11 Μαρτίου στην Άρτα. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – ΑΟ Θήρας οι δύο ημιτελικοί.

Πραγματοποιήθηκε χτες (16/2) η κλήρωση για την ανάδειξη των ημιτελικών αγώνων του Final 4 του Κυπέλλου γυναικών που θα διεξαχθεί το διήμερο 10-11 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Τ9 της Άρτας.

Στην κλήρωση το πρώτο ζευγάρι που προέκυψε ήταν το ντέρμπι των Δικεφάλων με την ΑΕΚ να είναι τυπικά γηπεδούχος κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ στο άλλο ζευγάρι αντίπαλοι είναι ο ΑΟ Θήρας με τον Παναθηναϊκό, που διεκδίκησαν πέρσι τον τίτλο στον τελικό που είχε διεξαχθεί στο Ηράκλειο.

Η σειρά των αγώνων και οι ώρες διεξαγωγής τους θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ. Η τελική φάση του Κυπέλλου γυναικών θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην πόλη της Άρτας και στο νέο κλειστό γυμναστήριο.

Το γήπεδο που εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 βρίσκεται στους Κωστακιούς, μία κωμόπολη του Δήμου Αρταίων η οποία απέχει από την πόλη της Άρτας περίπου 3 χιλιόμετρα και έχει χωρητικότητα 1200 θέσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ