«Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση, γεμάτη παλμό και μηνύματα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής πίτας της “Αρτινών Συνεργασία”» τονίζει σε ανακοίνωση Τύπου ο εν λόγω συνδυασμός.
«Εκατοντάδες μέλη, φίλοι, νυν εκλεγμένοι, στελέχη και υποψήφιοι της παράταξης – προστίθεται – γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων αλλά και τον προαύλιο χώρο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα- προπομπό νίκης και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».
Πρώτος χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Άρτας της ΝΔ Γιώργος Στύλιος, ο οποίος αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που έχει με τον δήμαρχο Αρταίων ώστε να προχωρήσουν σημαντικά έργα του Δήμου, καλώντας τους παρισταμένους να τον εμπιστευτούν εκ νέου.
Μηνύματα μέσω video
Εν τω μεταξύ σήμα προσωπικής στήριξης στο πρόσωπο του δημάρχου, έστειλαν και δύο σημαίνοντα πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στο μαγνητοσκοπημένο video, δήλωσε: «Με τον φίλο μου τον Χρήστο μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για την αυτοδιοίκηση. Αυτό που πρέπει να του αναγνωρίσω είναι η αγάπη και η αγωνία του για να πάει την Άρτα μπροστά. Έχει τη γνώση και την θέληση για να το κάνει, γιατί οι δυνατές ομάδες κερδίζουν. Η ομάδα σου και λάμπει και όραμα έχει και ακτινοβολεί».
Ο κ. Αποστολόπουλος επιβεβαίωσε την εκτίμηση και την δυναμική που έχει ο Χρ. Τσιρογιάννης στον χώρο της αυτοδιοίκησης πέρα και πάνω από κόμματα, σημειώνοντας: «Είναι ένας ικανότατος και πολύ εργατικός δήμαρχος που πραγματικά αγαπά την πόλη του και αγωνίζεται για το καλό της. Εκτός από καλός δήμαρχος είναι ο άνθρωπος που ψάχνει το κάτι παραπάνω για την πόλη και τους δημότες του».
Το δημόσιο μήνυμα του δημάρχου
Εμφανώς συγκινημένος από τη μεγάλη συμμετοχή και αποδοχή του έργου της Δημοτικής Αρχής, ο επικεφαλής της παράταξης «Αρτινών Συνεργασία» και δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, αφού αναγνώρισε ότι υπάρχουν αστοχίες σε ορισμένα ζητήματα ως απόρροια της οικονομικής, της υγειονομικής και της ενεργειακής κρίσης αλλά και εξαιτίας αδιαφορίας ορισμένων προσώπων που είχαν στον τομέα ευθύνης τους ορισμένα ζητήματα και εκ των υστέρων όλοι κατάλαβαν «που και γιατί υπήρξαν καθυστερήσεις», σημείωσε:
«Τώρα είναι η ώρα να αποφασίσουμε αν αυτή η ομάδα που κατάφερε τόσα πολλά θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της ή αν θα το αφήσουμε στη μέση. Αν θα δικαιωθούν οι αποφάσεις, η εργατικότητα και η προσπάθειά μας ή αν θα αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Αν θα επιλέξουμε ανθρώπους που θα θέλουν να προωθήσουν τη δική τους προσωπική ατζέντα, αν θα επιλέξουμε ανθρώπους που όταν είχαν την εξουσία απέτυχαν στα πολλά και σημαντικά, αν θα επιλέξουμε ανθρώπους που μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχαν καμία ουσιαστική αντιπρόταση.
Ξεκάθαρο το μήνυμα: «Ο λόγος ο δικός μας μετράει. Η Άρτα γίνεται καλύτερη χωρίς πειράματα και προσωπικά παιχνιδάκια». Και κατέληξε στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλη την κοινωνία της Άρτας: «Εμείς λέμε ότι δεν υπάρχει χρόνος ούτε για πειράματα, ούτε για δοκιμές. Θέλουμε και αξίζει στην πόλη μας να προχωρήσει μπροστά. Χωρίς δοκιμές, χωρίς χαριστικές ψήφους.
Οι δικές μας προσπάθειες και η συνεχής ενεργός παρουσία μας στα κέντρα των αποφάσεων, αλλά και στις γειτονιές, δίπλα στον κάθε πολίτη, δίπλα σας, είναι ο καλύτερος τρόπος να οδηγηθούμε με ασφάλεια, χωρίς πειράματα σε μία ακόμη καλύτερη Άρτα.
Αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να την φέρουμε σε πέρας. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επιμονή. Λέμε όχι στα πειράματα, όχι στις χαριστικές ψήφους, ναι στην εργατικότητα, ναι στην προσπάθεια που φέρνει καρπούς. Ενωμένοι και ακόμα πιο δυνατοί, για την Άρτα που μας αξίζει. Μαζί καταφέραμε πολλά. Μπορούμε ακόμα περισσότερα. Ο λόγος μας μετράει. Για όσα καταφέραμε και για όσα μπορούμε να κάνουμε. Προχωράμε μαζί».
Παρουσίες
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Άρτας ΝΔ Γιώργος Στύλιος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου Χρήστος Ντακαλέτσης – οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό-, σύσσωμη η δημοτική παράταξη, υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αναστασία Σίμου-Τάσιου, Φώτης Φώτης και Δημήτρης Βαρέλης, ο δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστος Χασιάκος, οι πολιτευτές της ΝΔ Στάθης Γιαννούλης και Ντίνος Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Νίκος Σπύρου, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάμπρος Ανδρέου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μιχάλης Νικολάου, ο πρόεδρος του Μ/Φ «Σκουφάς» Νίκος Μπανταλούκας, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μακρυγιάννης» Μιμίκα Αξιώτη, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αλέξανδρος Παναγής, ο κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Τάσος Τσίνας, ο υπηρεσιακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Σκανδάλης, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νεκτάριος Μήτσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δημήτρης Αποτόρης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κώστας Μπέλλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Γιώργος Γκανιάτσας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Θεόδωρος Μακρής, η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παρασκευή Χαμπηλομάτη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Κώστας Βούλγαρης, ο διευθυντής Δασών Δημήτρης Χελάς, οι πρώην δήμαρχοι, Βλαχερνών Ζώης Μπασιούκας και Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης, δημοτικοί σύμβουλοι και πρώην πρόεδροι ΝΟΔΕ ΝΔ, αρκετοί επιχειρηματίες, εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκπρόσωποι φορέων, υπηρεσιών και Συλλόγων της Άρτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ