Στο μήνυμά της η Χριστίνα Μαρέτη, φαρμακοποιός, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της ως βουλευτή στο νομό Άρτας, αναφέρει: «Σε μια κοινωνία ακραίων πολιτικών αντιθέσεων, το ΠΑΣΟΚ σήμερα έρχεται να γίνει ο νέος Τρίτος Δρόμος, όπως την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου. Μπορεί και προτάσσει την σοβαρότητα των θέσεων, την εξομάλυνση των κοινωνικών διαφορών, την εμπιστοσύνη στους θεσμούς, απέναντι στον λαϊκισμό, τον φανατισμό και την πολιτική χειραγώγηση. Και για τον λόγο αυτό, είναι το μόνο κόμμα που κερδίζει σταθερά την εκλογική του δύναμη σ΄ ένα ευάλωτο πολιτικό περιβάλλον.
Η Άρτα, η οποία λόγω της απογραφής, εμφανίζεται με μια λιγότερη φωνή στο Κοινοβούλιο, μπορεί να δώσει το μήνυμα της εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη, προκειμένου η πιο σοβαρή πολιτική παρουσία στην ελληνική πολιτική σκηνή να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την αντιστροφή της κατάστασης… Χρειάζονται νέα πρόσωπα, με νέες ιδέες και με όραμα για το μέλλον…
Είμαι κάτοικος στο Νομό της Άρτας, ζω με την οικογένειά μου εδώ και εργάζομαι σε μια κοινωνία που θέλει να έχει μια ευκαιρία να κρατήσει τα παιδιά της στον τόπο της… Σταθερός μας στόχος, η δημιουργία υποδομών για την ανάπτυξη του τόπου, αλλά και συνθηκών όπως η κοινωνική ασφάλεια, η οικονομική σταθερότητα, αλλά και η δημοκρατική συμμετοχή, προκειμένου να μην λαμβάνονται ερήμην αποφάσεις για τη ζωή μας…
Γι’ αυτό και για μένα, είναι τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη η συμμετοχή στο εκλογικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για το νομό μας. Γιατί έχω την δυνατότητα να έχω άμεση επικοινωνία με όλους τους πολίτες της Άρτας, κάθε ηλικίας, μπορώ και αφουγκράζομαι την αγωνία τους για το μέλλον αυτού του τόπου.
Με αγάπη, με αλληλεγγύη, με ενδιαφέρον, με ενσυναίσθηση… Οι αρχές του ΠΑΣΟΚ είναι επίκαιρες όσο ποτέ και πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί για: Κοινωνική ισότητα και ισονομία, κοινωνική πρόνοια, ελευθερία και αξιοκρατία, ισοπολιτεία.

Η ισχυρή Τρίτη εντολή στο ΠΑΣΟΚ
Τα μηνύματα της κοινωνίας για την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, αμέσως μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του, πανελλαδικά, είναι μια εκδήλωση της πραγματικότητας ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται να γίνουν μέρος της πόλωσης μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο στόχο έχει την πολιτική επιβίωση των κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα.
Η σύνθεση των ψηφοδελτίων, με πρόσωπα μέσα από την κοινωνία με πολιτικές και προσωπικές αναφορές στο τοπικό γίγνεσθαι, που μπορούμε και συνομιλούμε ευθέως με όλους τους πολίτες σε κάθε γωνιά του τόπου μας, είναι η απόδειξη που ήθελε ο ελληνικός λαός, ότι σκοπός του ΠΑΣΟΚ δεν είναι να παίξει τα παιχνίδια πολιτικής επιβίωσης, αλλά να είναι ένα κόμμα χρήσιμο, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας.
Γι’ αυτό και το μήνυμα, της ισχυρής τρίτης εντολής στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, έτσι ώστε να μπορέσει να επιβληθεί στην πολιτική τοξικότητα, που καλλιεργείται τεχνηέντως το τελευταίο διάστημα, είναι ένα μήνυμα που μέρα με την ημέρα βρίσκει περισσότερους αποδέκτες.
Γιατί το ισχυρό ΠΑΣΟΚ, είναι η εγγύηση ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών θα υπάρχει ασφάλεια, εμπιστοσύνη και σοβαρότητα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, για την εφαρμογή ενός πολιτικού προγράμματος κοινωνικής δικαιοσύνης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ