Ολοκληρώθηκε το διήμερο διαδικτυακό εργαστήρι με γονείς μαθητών των δημοτικών σχολείων 5ο,6ο,9ο, Καμπής, Αγίου Σπυρίδωνα μετά από αίτημα των Συλλόγων Γονέων και εκπαιδευτικών προς το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Άρτας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του Κέντρου «την πρώτη ημέρα συζητήσαμε για το διαδίκτυο, τις θετικές και αρνητικές πλευρές του, τους κινδύνους και τους τρόπους που μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά για να προστατεύουμε τα παιδιά μας.
Η δεύτερη ημέρα αφορούσε την σημασία των ορίων στο μεγάλωμα των παιδιών με στόχο την ενημέρωση για τη χρησιμότητα των ορίων στην συμπεριφορά των παιδιών. Ευχαριστούμε τους γονείς για την συμμετοχή τους καθώς και τους διευθυντές, εκπαιδευτικούς, Συλλόγους Γονέων των σχολείων για την αμέριστη βοή- θεια και συμπαράσταση στην υλοποίηση της παρέμβασης.
Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε ομάδες γονέων με θέματα που τους απασχολούν στο μεγάλωμα των παιδιών, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας μήνυμα στο e-mail του Κ.Π.: kpnartas@gmail.com με τα στοιχεία τους (όνομα, τηλέφωνο, τάξη των παιδιών τους) ή να καλέσουν για πληροφορίες στο τηλέφωνο της γραμματείας: 2681023126 καθημερινές και ώρες από 9 το πρωί έως 1 το μεσημέρι. Υπεύθυνες του εργαστηρίου είναι τα στελέχη Πρόληψης Μαρία Μπακέλα και Σπυριδούλα Φλώρου, κοινωνικοί λειτουργοί».
Την ανακοίνωση υπογράφει ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Θεόδωρος Οικονομίδης, παιδοψυχίατρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ