«Παρών στη μάχη για να ξανακερδίσουμε τον Δήμο μας»

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την υποψηφιότητα δημάρχου στον Δήμο Νικολάου Σκουφά εξέδωσε ο Κώστας Παπασιώζος, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφασή του.

Μεταξύ των άλλων σημειώνει ότι «στο Δήμο μας τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια ζούμε την διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής», με τον ίδιο να προτάσσει έναν σύγχρονο Δήμο, «έναν Δήμο δίπλα στον αγρότη, τον κτηνοτρόφο τον αλιέα, τον εργάτη, τον επιχειρηματία, τον έμπορο». Το όνομα του συνδυασμού είναι «Μαζί μπορούμε».

Στην ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα: «Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες, σας ανακοινώνω την πρόθεσή μου να διεκδικήσω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τη θέση του Δημάρχου του Δήμου Ν. Σκουφά.

Για άλλη μια φορά θα είμαι παρών στη μάχη για να ξανακερδίσουμε το Δήμο μας και τα χωριά μας. Ζούμε τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια την διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής. Τα βασικά προβλήματα στο Δήμο μας διογκώνονται συνέχεια, ενώ η αντοχή μας έχει εξαντληθεί.

Στη ζωή μου έμαθα να πορεύομαι στον δρόμο της συνεργασίας, της ειλικρίνειας, του δικαίου και της προσπάθειας για να υπάρξει ανάπτυξη στον τόπο μας. Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολήθηκα με την αυτοδιοίκηση αγάπησα αυτόν τον τόπο, τον υπηρέτησα και θα συνεχίσω να τον υπηρετώ. Στόχος μου είναι ο Δήμος Νικ. Σκουφά να γίνει ένας σύγχρονος Δήμος.

Σύντομα, μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου, θα σας ανακοινώσουμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα. Στόχος μας είναι ένας σχεδιασμός δράσεων που θα βγάλουν τον Δήμο μας από την μιζέρια και την ανυπαρξία και θα τον εντάξουν σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης. Για έναν Δήμο που θα έχει προτεραιότητα τον πολίτη και τις ανάγκες του. Τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Τα σχολεία και πώς θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της εκπαίδευσης. Για έναν Δήμο που θα είναι δίπλα στον αγρότη, τον κτηνοτρόφο τον αλιέα, τον εργάτη, τον επιχειρηματία, τον έμπορο.

Για να γίνουν – επιτέλους – τα έργα υποδομής που χρειάζεται η κοινωνία και τα περιμένει τόσα χρόνια. Για να υπάρξει μια διαφανής και σωστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου. Για να υπάρχει προοπτική ανάπτυξης για τις επερχόμενες γενιές. Για να υλοποιήσουμε ευρωπαϊκά και ελληνικά χρηματοδοτικά προγράμματα για χάρη των δημοτών.

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες, φίλες και φίλοι, ζητάμε την στήριξή σας για να προχωρήσουμε και να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στην ανάπτυξη και την πρόοδο. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προχωρήσουμε μαζί. Γιατί ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Κώστας Παπασιώζος, υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Νικ. Σκουφά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ