Περισσότεροι από 600 αθλητές από 35 περίπου σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα αναμένεται να βρεθούν στα Γιάννενα για τους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης, που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ (Λιμνοπούλας) από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Οι αγώνες αφορούν τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Νέων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων (Α’-Β’) και Προαγωνιστικών (Α’-Β’), και θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι αγωνιστικές, με τις πρωινές να έχουν ώρα έναρξης στις 9.15 το πρωί και τις απογευματινές στις 5.15 το απόγευμα. Πολλοί από τους συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν να πιάσουν τα όρια πρόκρισης σε πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Η τελετή έναρξης θα γίνει στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής και το παρών θα δώσει ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκος Γιαννόπουλος.

«Ο αριθμός συμμετοχών είναι ένας από τους μεγαλύτερους σε διοργάνωση τεχνικής κολύμβησης στη χώρα μας, κάτι που δείχνει αφενός την ανάπτυξη του αθλήματος αφετέρου τη δυνατότητα των Ιωαννίνων να φιλοξενούν μεγάλες διοργανώσεις. Τα Γιάννενα έχουν μπει δυναμικά στον χάρτη των διοργανώσεων της ΚΟΕ και με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη συνδρομή των τοπικών φορέων θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε και ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Δυτικής Στερεάς, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων Ηλίας Σπυριούνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ