Με την παρουσία της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο «Πολιτεία» η κοπή πίτας της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) της ΝΔ Άρτας και τους προέδρους των ΔΗΜΤΟ (Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις).
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιεώργιος Στύλιος, ο δήμαρχος Αρταίων Χρήσ- τος Τσιρογιάννης, ο πρώην βουλευτής Άρτας της ΝΔ Κωνσταντίνος Παπασιώζος, οι πολιτευτές Ευστάθιος Γιαννούλης και Ντίνος Παπαδημητρίου, μέλη της πολιτικής επιτροπής, οι πρό- εδροι των ΔΕΕΠ Ιωαννίνων και Πρεβέζης, ο υπεύθυνος οργανωτικού Άρτας Βασίλειος Ντάνης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
Με ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ ευχαριστεί «από καρδιάς όλα τα μέλη της για την εθελοντική τους προσφορά και την αγαστή συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα. Τους φίλους της παράταξης που στηρίζουν τις δράσεις των τοπικών μας οργανώσεων και είμαστε όλοι έτοιμοι να “ριχτούμε” στον αγώνα των επικείμενων βουλευτικών εκλογών για να καταστήσουμε τη ΝΔ πρώτη εκλογική δύναμη στο νομό μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ