ΛΕΜΕ συχνά πυκνά για τις αντιγραφές που επί των δημοσίων υποθέσεων κάνουμε εμείς, όμως ας πούμε και για μια που κάνουν οι άλλοι εξ ημών.
Οι απόκριες κοντοζυγώνουν και μεταξύ των άλλων στο… γαϊτανάκι μπαίνουν και οι Δήμοι, φροντίζοντας για την διοργάνωση εκδηλώσεων. Έως τώρα ο Δήμος Ιωαννιτών ποτέ δεν συμπεριλάμβανε στο πρόγραμμά του γαϊτανάκια. Κι όμως φέτος τα εντάσσει χωρίς να αποτελεί έθιμο… πρώτης γραμμής, αντίθετα προς την Άρτα στην οποία έρχεται από πολύ παλιά, με την Γραμμενίτσα βέβαια να κρατά τα σκήπτρα.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Δήμος Αρταίων δίνει χώρο, χρόνο αλλά και τόνο, αποτελώντας μια από τις δημοφιλέστερες αποκριάτικες εκδηλώσεις. Οπότε σπεύδουν να κάνουν το ίδιο και οι Γιαννιώτες. Μόνο που, όπως πληροφορούμαστε, εκεί πέφτουν απάνω καταπάνω οι φορείς για να στηρίξουν το δρώμενο. Από την Ένωση Ξενοδόχων, καθώς τα Ιωάννινα θα πλημμυρίσουν και πάλι από κόσμο και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, έως τον Σύλλογο Εστίασης και τους λοιπούς φορείς που έχουν να κερδίσουν από την επισκεψιμότητα. Κάτι βεβαίως που δεν το έχουμε εμείς Εδώ ο καθείς και το…
βιλαέτι του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ