ΣΤΟ πλαίσιο της διά ζώσης επικοινωνίας με τίτλο «Διάλογος με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία», ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης συναντήθηκε με απλούς πολίτες και επιχειρηματίες της Άνω Πόλης.
Η συνάντηση έγινε στο ΚΑΠΗ της περιοχής και στο δημοτικό κλιμάκιο συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι: Παιδείας, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρης Σφήκας, Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας και Πρασίνου Παντελής Κωλέτσος, ο πρόεδρος Κοινότητας Αρταίων Αντώνης Καραμπίνας και το μέλος της ίδιας Κοινότητας Γιώργος Γιαννούλης.
Σε ανακοίνωση Τύπου που εκδόθηκε, τονίζεται: «Ο Δήμος Αρταίων είναι ένας μεγάλος Δήμος με μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Οι στόχοι αυτών των συναντήσεων είναι η Δημοτική Αρχή να βρίσκεται κοντά στους πολίτες, να ακούει τα προβλήματα, να δίνει επιτόπου λύσεις ή να δρομολογεί λύσεις για όσα χρειάζονται περισσότερο χρόνο.
Ο Δήμος και το Δημαρχείο έχουν πάντα ανοιχτές τις πόρτες για όλους και η Δημοτική Αρχή επισκέπτεται πάντα τις γειτονιές. Υπάρχουν, όμως, και αστοχίες. Και θέματα τα οποία δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι “θέματα”. Αυτά τα αναγνωρίζουμε και ζητούμε με θάρρος συγνώμη όταν δεν υπάρχει η αντιμετώπιση που θα έπρεπε, ανεξάρτητα από την αιτία.
Η δουλειά της Δημοτικής Αρχής είναι να δίνει λύσεις, ανεξάρτητα από τις τρικλοποδιές. Και η δουλειά των δημοτικών συμβούλων και των εργαζομένων είναι να προφυλάσσει την κοινωνία ακριβώς από αυτές τις τρικλοποδιές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ