ΑΥΞΗΜΕΝΗ είναι η ζήτηση που καταγράφει τις τελευταίες εβδομάδες ο κορυφαίος tour operator της Αυστρίας Rhomberg Reisen για διακοπές σε Κεφα- λονιά και Λευκάδα, καθώς επίσης σε Πάργα, Σύβοτα, Πρέβεζα, Κανάλι και Βράχο.
Η Rhomberg Reisen αυτή τη χρονιά θα προσφέρει δύο νέες συνδέσεις με την Κεφαλονιά από το Γκράτς και το Λίντς, ενώ για Λευκάδα αφετηρία των συνδέσεων θα αποτελέσει η Βιέννη και το Άλτενμαιν.
Όσον αφορά την Πρέβεζα προγραμματίζει αποκλειστικές πτήσεις για το φετινό καλοκαίρι προς Λευκάδα και Πρέβεζα μέσω του αεροδρομίου του Ακτίου.
Σε ειδικό αφιέρωμα με τίτλο «Καλοκαίρι 2023 – γνωρίστε ειδικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «…Η Κορσική, η Μινόρκα, η Λευκάδα, η Ήπειρος, η Κεφαλονιά και η Καλαβρία μαγεύουν με τη φυσική ομορφιά και την γενική τους χάρη.
Για τους λάτρεις της παραλίας και της φύσης αυτοί οι ονειρεμένοι προορισμοί είναι ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος. Η Rhomberg Reisen, που ειδικεύεται σε αυθεντικούς προορισμούς με γοητεία, συνδέει τους επισκέπτες με αυτούς ακριβώς τους ονειρεμένους προορισμούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ