ΑΥΤΟ που πληροφορούμαστε από το μέτωπο του τοπικού ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές είναι ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον η Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΕ) δεν έχει ασχοληθεί, παρά το γεγονός ότι μέλη της πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Σύμφωνα με κάποιες πηγές μας, η ΝΕ περιμένει εγκύκλιο από τα κεντρικά του κόμματος για τους βηματισμούς που θα κληθεί να ακολουθή- σει, όμως εκεί φαίνεται ότι «καίγονται» για τις εθνικές εκλογές κι όσο για τις αυτοδιοικητικές αντίστοιχες το ενδιαφέρον τους στρέφεται περισσότερο στις περιφερειακές και στους μεγάλους Δήμους. Επομένως μάλλον άδικα περιμένουν.
Άλλωστε, όπως έχει ήδη δηλώσει ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, το ΠΑΣΟΚ δεν δίνει χρίσματα, αφήνοντας τις τοπικές κοινωνίες να κρίνουν και να αποφασίσουν. Την ίδια στιγμή ουδείς έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για υποψηφιότητα δημάρχου στο Δήμο Αρταίων κι αυτό περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Ούτε, εν τω μεταξύ, ανοίχθηκαν γέφυρες με άλλα κόμματα και κυρίως της κεντροαριστεράς προκειμένου να εξεταστή το ενδεχόμενο συνεργασιών.
Ναι, αλλά όμως όσο το καθυστερούν άλλο τόσο θα δίνουν χώρο σε όλους εκείνους που πήραν την απόφαση να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι Αρταίων για εισοδισμό, όπως το λέγαμε παλιά. Κι απ’ ότι μαθαίνουμε κρούσεις δέχονται αρκετοί για να… φτερουγίσουν «ξεπουπουλιάζοντας» ταυτόχρονα το κόμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ