Μετά από 38 χρόνια ενεργούς υπηρεσίας, αποστρατεύτηκε από την ΕΛΑΣ ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Ηπείρου Κώστας Δούβαλης, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση που απευθύνεται τόσο προς τους αστυνομικούς όσο και προς τους Ηπειρώτες πολίτες.
Στο μήνυμά του αναφέρει: «Μετά από 38 έτη, με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετώ την ενεργό υπηρεσία από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Η δράση του πράττοντος δεν κρίνεται από τον ίδιο, αλλά από τους αποδέκτες του έργου του. Ωστόσο, αυτό το οποίο μπορώ προσωπικά να διαβεβαιώσω, είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσα να εκπληρώνω τα καθήκοντά μου με αίσθημα βαριάς ευθύνης και πυξίδα τις δημοκρατικές αρχές, με σεβασμό στον Πολίτη, με αγάπη για τον Συνάδελφο.
Ιδιαίτερη στιγμή στην υπηρεσιακή μου πορεία μου στάθηκε αναμφισβήτητα η τιμή που είχα να υπηρετήσω ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, θέση στην οποία θήτευσα για περισσότερα από 3,5 χρόνια (διάστημα μεγαλύτερο από κάθε άλλον προκάτοχό μου), γεγονός που ούτε σαν όνειρο θα μπορούσα να φανταστώ στην αρχή της σταδιοδρομίας μου.
Για το λόγο αυτό, η συναισθηματική φόρτιση των στιγμών είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού ο υπηρεσιακός μου επίλογος, με βρίσκει στο γενέθλιο τόπο μου, την Ήπειρο, κοντά στο χωριό που γεννήθηκα και μεγάλωσα, το αγαπημένο μου Τσεπέλοβο Ζαγορίου.
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην ηγεσία του Σώματος για τη μέχρι σήμερα εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και σε όλο το προσωπικό με το οποίο συνυπηρετήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, προϊστάμενους και υφιστάμενους, καθώς επίσης στις θρησκευτικές και πολιτικές αρχές, στις συνδικαλιστικές ενώσεις, στους διάφορους φορείς και τέλος στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την αγαστή συνεργασία.
Ας μου επιτραπεί όμως, το πιο μεγάλο ευχαριστώ να το κρατήσω – για την υπομονή που έδειξαν – στη σύζυγό μου και τα δύο μου παιδιά, που τα τελευταία χρόνια στερήθηκαν την πατρική φιγούρα. Από καρδιάς ευχές σε όλους για υγεία και ευτυχία. Τους δε εν ενεργεία συναδέλφους μου, προτρέπω να συνεχίσουν με την ίδια αυταπάρνηση το δύσκολο έργο τους, να είναι περήφανοι για τη Στολή που φορούν και ο προσωπικός και επαγγελματικός τους βίος να αποτελούν παράδειγμα για όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ