Στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων βρέθηκε ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτη Γαλάνη.
«Η Δημοτική Αρχή – αναφέρεται σε ανακοίνωση Τύπου- έχοντας όλα αυτά τα χρόνια μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με τον Σύλλογο και τους ανθρώπους του, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Παναγιώτη Κομπογιάννη και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Η συνάντηση περιστράφηκε γύρω από τους τρόπους με τους οποίους η Δημοτική Αρχή μπορεί να στηρίξει ακόμα περισσότερο τους πολύτεκνους. Ήδη, έχει προχωρήσει σε μειώσεις λογαριασμών ΔΕΥΑΑ 50%, μειώσεις 30% στα δημοτικά τέλη, ενώ μέσω του Κοινω- νικού Παντοπωλείου παρέχει ουσιαστική στήριξη σε πολύτεκνες οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Ο δήμαρχος Χρ. Τσιρογιάννης, δήλωσε: «Εκπροσωπείτε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό θεσμό, σας θαυμάζουμε για τη πίστη και τις αντοχές σας», με τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γαλάνη να συμπληρώνει πως «με τις υπηρεσίες του Δήμου είμαστε έτοιμοι να σας στηρίξουμε αλλά και να προωθήσουμε ζητήματα που σας αφορούν ευρύτερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ