Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων όλων των υπηρεσιών, των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεών του, πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή ο Δήμος Αρταίων.
Παράλληλα, όπως ήδη έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από την Δημοτική Αρχή τιμήθηκαν για την προσφορά τους 13 εργαζόμενοι που συνταξιοδοτήθηκαν το 2022. Στην «οικογενειακή γιορτή», όπως την χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος «παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Τράμπας, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σφήκας, Παντελής Κωλέτσος, Παναγιώτης Γαλάνης, Σωτήρης Χρηστούλης, Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργος Πανέτας, η δημοτική σύμβουλος Μάρω Νάκα, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αρταίων Αντώνης Καραμπίνας, εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου και η γενική γραμματέας Εύη Βασιλάκη».
Συγκινητική ήταν η στιγμή που η Δημοτική Αρχή βράβευσε υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν το 2022 με τον δήμαρχο Χρ. Τσιρογιάννη να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Να ευχηθώ από καρδιάς στους υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθη- καν υγεία και οικογενειακή ευτυχία, αλλά και να τους ευχαριστήσω για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά τους στο Δήμο».
Οι συνταξιοδοτηθέντες είναι: Παναγιώτης Βλάχος, Παρασκευή Γείτονα, Γεωργία Κουτσαλάρα, Χρήστος Κύρκος, Γεώργιος Μπόνιας, Επαμεινώνδας Πάνου, Ελένη Παππά, Βασίλειος Σακκάς, Θεοδώρα Σταυροπούλου, Δημήτριος Τσιώλης, Στεφανία Φλούδα, Κωνσταντίνος Χαρίτος και Νικόλαος Ψυχογιός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ