ΠΟΛΛΕΣ ήταν οι συζητήσεις που τροφοδότησε η φωτογραφία η οποία αναρτήθηκε σε facebook, που λίγο έλειψε να δημιουργήσει ακόμα και παρεξηγήσεις, διότι όσοι έλαβαν την πρωτοβουλία της ανάρτησης δεν φρόντισαν να βάλουν έστω μια λεζάντα για το πως προέκυψε αυτή η συνεύρεση.
Η φωτογραφία είναι αυτή που βλέπετε και τραβήχτηκε στο «Στέκι» Βλαχέρνας, με πολλούς να υποθέτουν ότι επρόκειτο για δείπνο εργασίας ενόψει δημοτικών εκλογών. Και τι δεν ακούσαμε εν τω μεταξύ. Ότι «οι εκπρόσωποι τεσσάρων συνδυασμών βρέθηκαν προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας», ότι «ήρθαν πιο κοντά…» κι άλλα ηχηρά παρόμοια.
Τίποτα απολύτως όμως απ’ όλα αυτά. Το ψάξαμε και αυτό που μάθαμε εξ εγκύρων πηγών είναι ότι η επιτροπή αγώνα κατοίκων Καλαμιάς θέλησε να παραθέσει ένα δείπνο στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου εις ένδειξη ευχαριστιών για την στάση που κράτησαν όσον αφορά το Επιχειρηματικό Πάρκο. Και πιο συγκεκριμένα για το «όχι» τους στην Καλαμιά. Οι παρατάξεις συμφώνησαν αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων κάποιων δεν στάθηκε δυνατό να βρεθούν το διάστημα αμέσως μετά την λαϊκή συνέλευση της Καλαμιάς. Γι’ αυτό το παρέπεμψαν για μετά τις γιορτές όταν και βρέθηκε η ημερομηνία της απαρτίας.
Στο «Στέκι» της Βλαχέρνας η επικεφαλής της «Δημοτικής Αναγέννησης» Τζένη Ταπραντζή ζήτησε από σερβιτόρο να τραβήξει την φωτογραφία, την οποία ανήρτησε στο facebook. Σε πρώτο πλάνο διακρίνονται η δημοτική σύμβουλος της «Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής» Βάσω Αμπελογιάννη και απέναντί της ο Μιχάλης Κατσιμπόκης του ίδιου συνδυασμού. Δίπλα του βλέπουμε τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Πολίτες με Όραμα» Ηλία Κοσμά και στη συνέχεια τους Γιάννη Παπαλέξη («Γέφυρα στο Μέλλον»), Άγγελο Ξυλογιάννη και δυό ακόμα πρόσωπα (και οι τρεις της Επιτροπής Αγώνα). Δεξιά στην κορυφή είναι η Τζένη Ταπραντζή και δίπλα της δύο σύμβουλοι του συνδυασμού της, ο Αθανάσιος Μιχάλης και ο Απόστολος Πλατσούκας.
Αυτό ήταν όλο και τίποτε άλλο. Ποιό το ηθικό δίδαγμα; Καλό είναι το facebook αλλά για να χαζεύεις ώστε να περνάς την ώρα σου. Διότι τα περισσότερα σερβίρονται χύμα, ανεπεξέργαστα, αβασάνιστα, χωρίς έλεγχο και δημόσια λογοδοσία, με δόση ελαφρότητας και γι’ αυτό εν πολλοίς με αλήθειες που μπορεί και να μην είναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ