ΑΥΤΟΝΟΜΑ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, αναμένεται να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές Δήμου Αρταίων η «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή», η οποία μεθαύριο Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση που παράλληλα θα συνδυαστεί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι καθοριστική διότι μέσω της Συνέλευσης είναι πιθανό να αναδειχθεί ο ή η επικεφαλής του συνδυασμού ακολουθώντας απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες. Πηγές μας αναφέρουν ότι δίνονται τα περιθώρια για υποβολή ή υποβολές διαθεσιμοτήτων, ενώ αν δεν υπάρξουν κυρίαρχο όργανο για να το αποφασίσει είναι η Γενική Συνέλευση. Τουτέστιν με τρόπο άμεσα δημοκρατικό.
Στις προηγούμενες εκλογές με υποψήφια δήμαρχο Αρταίων την Λίτσα Κιτσαντά, η «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή» έλαβε 1.276 ψήφους που θα πρέπει να αποτελεί τη βάση ελπίζοντας σε ανοδική πορεία μετά την αξιοπρόσεκτη όσο και επιτυχημένη πορεία της στα δημοτικά δρώμενα. Κατά γενική ομολογία οι παρεμβάσεις της ήταν καίριες, συμβαδίζοντας με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης. Ταυτόχρονα ανέδειξε σειρά θεμάτων που αποτέλεσαν σημεία διαλόγου τόσο εντός όσο και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς να διαφεύγουν της προσοχής οι εποικοδομητικές της προτάσεις που τουλάχιστον σε επίπεδο κοινωνίας έβρισκαν ανταπόκριση.
Ως εκ τούτου ο αυθεντικός αριστερός της λόγος σε συνδυασμό με την υπεράσπιση των συμφερόντων πολιτών και Δήμου βρίσκει απήχηση, γι’ αυτό και νομίζουμε ότι η φωνή της είναι χρήσιμο να διατηρηθεί ζωντανή. Ο τόπος την έχει ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ