Καρναβαλικό πυρετό προετοιμασίας 40plus ανέβασε η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας ενόψει της τελικής ευθείας για τη μεγάλη παρέλαση που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στην πόλη της Άρτας.
« Ήδη οι καφέδες – όπως αναφέρει σε ανακοίνωση Τύπου – δίνουν και παίρνουν, οι ιδέες πέφτουν βροχή, τα γκρουπ ράβονται και οι δηλώσεις συμμετοχής θα σπάσουν ρεκόρ!
Mε δύο αποκριάτικες πατινάδες (βόλτα στους δρόμους της πόλης με συνοδεία μουσικής) θα ξεκινήσουμε φέτος… έτσι για να ανεβάσουμε το αποκριάτικο ηθικό της πόλης.
Η πρώτη πατινάδα θα γίνει μια μέρα πριν ανοίξει το Τριώδιο, δηλαδή το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα έναρξης 12 το μεσημέρι, έτσι ώστε να μπεί η πόλη στο αποκριάτικο πνεύμα. Η δεύτερη πατινάδα θα γίνει το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, 16 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 8 το βράδυ, έτσι ώστε να μπεί “φωτιά στα κόκκινα” και “να καεί το πελεκούδι”! Και τις δύο πατινάδες θα συνοδεύει η ομάδα Κρουστών KrotalArta.
Η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλες και σε όλους για μια δημιουργική συμμετοχή στο καρναβάλι του 2023, χωρίς κορωνοϊούς, αλλά γεμάτο με φαντασία, χιούμορ και κέφι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο καρναβάλι… και αξίζει την υποστήριξη όλων. Για δηλώσεις συμμετοχής στην σελίδα μας στο facebook: Καρναβάλι Γυναικών Άρτας».
Εκ μέρους της Άτυπης Επιτροπής
του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας,
υπογράφουν η Κική Μανοπούλου και η
Κυριακούλα Κουτσούμπα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ