ΕΚΤΟΣ από την Βίκυ Σιαπάτη που έθεσε διαθεσιμότητα ώστε να είναι υποψήφια δήμαρχος Αρταίων με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορούμαστε ότι στην επόμενη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος θα κατατεθεί και μια δεύτερη.
Την διαθεσιμότητά του θα υποβάλει ο Πάνος Καραγιώργος (φωτο), δικηγόρος, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα την συνοδεύσει με την πρόταση η κάθοδος του συνδυασμού να γίνει σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για θέση που υποστήριξε επίσημα με δήλωσή του πριν λίγο διάστημα στον «Τ», στην οποία και επιμένει ώστε να υπάρχει προοπτική νίκης.
Την θέση αυτή, απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, συζήτησε και με στελέχη των δύο χώρων, ορισμένα εκ των οποίων την υιοθετούν, παραμένει ωστόσο άγνωστο ποιες θα είναι οι αντιδράσεις σε επίπεδο Νομαρχιακών Επιτροπών. Ο ίδιος πάντως φέρεται αποφασισμένος να διαμεσολαβήσει ώστε να έρθουν πιο κοντά. Άλλωστε, παρά το γεγονός ότι υπήρξε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, προσχωρώντας πριν λίγα χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθεί να διατηρεί καλές σχέσεις κυρίως σε ανθρώπινο επίπεδο.
Αν όντως ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώσει τους υποψηφίους δημάρχους που θα στηρίζει ανά την Ελλάδα έως τέλος Φεβρουαρίου, τα χρονικά περιθώρια για μια τέτοια αυτοδιοικητική συζήτηση στενεύουν και θα πρέπει να γίνουν σύντομα. Έως τώρα πάντως βήματα προς αυτή την κατεύθυνση δεν έγιναν.
Αν ο Πάνος Καραγιώργος κατορθώσει να φέρει τις δύο πολιτικές δυνάμεις κοντά και πολύ περισσότερο βέβαια να δώσουν τα χέρια, τότε θα μπορούμε να μιλάμε πράγματι για ένα νέο αυτοδιοικητικό τοπίο από το οποίο πολλά μπορούν να αλλάξουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ